Power to the Mama's

Power to the Mama's

+ Branding + Digitale beeldbewerking
+ Beeldredactie + Boeken + Advertenties
+ Folder/flyer

Power to the Mama’s (PTTM) is hét online platform voor moeders en met een groot netwerk op social media. PTTM bemoedigt moeders met eerlijke praktijkverhalen. Daarnaast geeft PTTM boeken uit, zoals Kraamjournal, #Powertalks en het #Powerbook (meerdere edities).

De vraag van Power to the Mama's:
Hoe profileren we ons in de markt en sluiten we visueel aan bij onze doelgroep? Willen jullie de vormgeving van onze uitgaves/boeken op je nemen?

Onze oplossing:
Om PTTM in de markt te profileren is het hebben van een eigen visuele identiteit belangrijk. Deze identiteit geeft PTTM herkenbaarheid en brengt hun uiteenlopende uitingen op één lijn. We hebben voor PTTM een moodboard samengesteld waardoor de beoogde sfeer en uitstraling duidelijk in beeld kwam. In kernwoorden vervat: warmte - bemoediging – persoonlijk - contact - eerlijk - kracht.
Aan de hand daarvan is de typografie, het kleurenpallet en de sfeer bij de keuze van beeldmateriaal bepaald. Dit alles is vastgelegd in een styleguide; een praktische handleiding voor het doorvoeren van de huisstijl in diverse uitingen. Op basis hiervan zijn boeken als Kraamjournal, #Powertalks en meerdere edities van #Powerbook door ons vormgegeven.

Door het logo om te zetten naar zwart/wit is dit een statement geworden tussen alle kleurrijke elementen. 

Eén van de uitgaves van Power to the Mama's is het #powerbook. Twee keer per jaar komt een nieuwe editie uit (in de winkel te koop, gratis voor abonnees): een ,bookazine’ vol rake verhalen, challenges en mooie powerprayers. De opmaak is aantrekkelijk, toegankelijk en kleurrijk. Helemaal passend bij de look-and-feel van Power to the Mama's. Het kleurgebruik en fotomateriaal sluiten aan bij de zomer-
of wintereditie. De toepassing van handgetekende patronen/lijnen, illustraties en het lettertype geven het geheel een persoonlijke touch. 

#powerbook

Een challenge, speciaal voor moeders met weinig tijd. Voor elke week is er een uitgewerkt thema met daarbij dagopdrachten. Het werkboekje sluit mooi aan bij de collectie van Power to the Mama's. Bij het werkboekje horen 4 ansichtkaarten met bemoedigende teksten en 7 gebedskaarten waarbij bijbelteksten zijn uitgeschreven als gebed. Een mooie bundel bij elkaar, want aanvoelt als een cadeautje. 

Mom's prayer challenge

Mom's prayer challenge

"Samenwerken met Serah en Ruchama is fantastisch. Ze doen hun best te begrijpen hoe ik als klant denk en dat gaat ze goed af. We hebben nooit veel woorden nodig om elkaar te begrijpen en of het nou een flyer of
een boek is, dat wat Serah en Ruchama maken maakt mij en de ontvangers altijd blij."

Daniëlle Koudijs
Oprichtster Power
to the Mama's

Foto: Ditta van Gent

Foto: Ditta van Gent

Binding met haar leden is heel belangrijk voor Power to the Mama's. Alle leden ontvingen één puzzelstukje met het idee dat ze samen PTTM vormen. 

Ook de tas 'Kom, dan gaan we' kregen alle leden cadeau. De tekst verwijst naar het er niet alleen voor staan, de deur uit gaan, maar ook naar God die bij je is en je helpt opstaan.

Binnenkort komt dit prachtige nieuwe boek 'In Zijn kracht' uit,
met een bezinning voor iedere dag. 

In Zijn kracht

In Zijn kracht

Binnenkort
meer!

Binnenkort
meer!