We nemen je mee in het hele proces, waarbij we eerst stil staan bij o.a. je product, visie en doelgroep. Zo weten we zeker dat onze ontwerpen aansluiten bij wat jij wil bereiken. We denken met je mee in een uur durend strategisch gesprek en stellen een haalbaar plan op voor de Brand New Day. Die dag gaan we met volledige focus aan het werk, met de kennis die we vooraf verzameld hebben, zodat je aan het einde van de dag een basis voor je merk hebt dat je met trots wilt laten zien.

Tijdens de Brand New Day werken wij een volle dag, exclusief aan jouw merk. Wij brengen jouw merk naar het niveau dat het verdient.
We zetten onze kwaliteiten in om de visie en kracht van jouw merk om te zetten naar een impactvolle visuele identiteit. Een unieke kans om voor een interessante prijs onze studio kwaliteit te krijgen.

Een sterk ontwerp raakt het hart van jouw verhaal. Dat is wat wij
ook jouw merk gunnen.

Je bent gepassioneerd, gedreven en levert een goed product waar je volledig achter staat. Je product klopt, behalve het visuele plaatje en het verhaal dat je daarmee vertelt. En dat is jammer, want wat je te bieden hebt is het waard om gezien te worden. Je hebt hulp nodig, maar weet niet hoe je dat aan moet pakken.

Dan zijn wij hier voor jou. Een Brand New Day om weer fris naar je merk te kijken.

Boek onze
studio voor
de hele dag

Je bent gepassioneerd, gedreven en levert een goed product waar je volledig achter staat. Je product klopt, behalve het visuele plaatje en het verhaal dat je daarmee verteld. En dat is jammer, want wat je te bieden hebt is het waard om gezien te worden. Je hebt hulp nodig, maar weet niet hoe je dat aan moet pakken.

Dan zijn wij hier voor jou. Een Brand New Day om weer fris naar je merk te kijken.

NIEUW

BRAND
NEW DAY

1. Boek ons voor een (halve) dag
Neem contact met ons op om een dag te plannen. We plannen de Brand New Day altijd op een woensdag. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar per maand. Vol is vol.

2. Bereid je voor
Wanneer je ons geboekt hebt, ontvang je onze Brand New Day werkboek, waarin je dieper ingaat op je merk, zodat jij en wij goed voorbereid zijn voor de dag. Wanneer je klaar bent met het werkboek en de bijbehorende opdracht, plannen we het strategisch gesprek.

3. Strategiegesprek
Tijdens dit gesprek nemen we je Brand New Day werkboek door. We bespreken je wensenlijst en vertellen je wat haalbaar is gedurende de dag. We ordenen je wensenlijst op prioriteit en pakken de lijst aan op jouw Brand New Day.

4. Brand New Day
We besteden de gehele werkdag exclusief aan jou en jouw project. Geen onderbrekingen of afleiding. We hebben deze dag twee feedback momenten. Na definitieve goedkeuring ronden we de bestanden af en ontvang je de bestanden per mail op dezelfde dag of anders in dezelfde week. Hoewel we alles in een dag ontwerpen, kun je rekenen op een doordacht, kwalitatief ontwerp dat allesbehalve gehaast is.

5. Support
Na de Brand New Day heb je tot 30 dagen om ons een bericht te sturen met al je vragen over het werk dat we voor je gemaakt hebben. 

Hoe werkt het?

Ja, dit wil ik!

Wat krijg je?

+ Brand New Day werkboek met vragen om o.a. je product, visie en doelgroep duidelijk te hebben en een opdracht.
+ Een uur durend strategisch gesprek
+ Een hele of halve werkdag exclusief gewijd aan jouw merk
+ Unieke op maat gemaakte ontwerpen die je kunt gebruiken voor je merk
+ 30 dagen support met betrekking tot de gemaakte ontwerpen

Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken

Hele dag
€1.500
Halve dag
€850

Wat
investeer je?

+ Refresh bestaand logo
+
Browser icoon Het kleine logootje waarmee je opvalt tussen al die geopende tabladen
+ Kleurenschema Je kleurenschema wordt geüpdatet, of we ontwerpen een nieuw kleurenschema.
+ Lettertype beoordeling Je gebruikte lettertypes hebben mogelijk een kleine aanpassing nodig, of we overwegen de aanschaf van nieuwe lettertypes.
+ Foto/sfeer moodboard
+ Brand guidelines Creëer merkconsistentie: wij helpen je met het efficiënt beheren, communiceren en delen van al je merkelementen, zodat ook anderen met je huisstijl aan de slag kunnen.
+ Visitekaart en/of thank you kaarten
+ Iconen set Je social media iconen in je eigen huisstijl
+ E-book template Ontwerp voor je online (cursus) materiaal
+ 3D mockup Laat je product (bijvoorbeeld (e-)book) in een mooie 3D gieten
+ Drukwerk
+ Instagram template Val op door ook op social media merkconsistent te zijn
+ Op maat gemaakte illustraties
+ Patronen
+
Vul zelf in....

+ 3 logo ontwerp concepten
+ kleurenschema

+ voorstel bijpassende lettertypes
+ definitief logo met variaties inclusief web icoon
+ oplevering bestanden voor drukwerk en web.

We zijn de hele dag voor jou beschikbaar. Als er tijd over is dan doen we gerust meer, denk aan foto/beeld moodboard, visitekaartje…

Ontwerp je eigen
BRAND NEW DAY

BRAND NEW LOGO DAY

Zoek je iets wat je niet ziet in de lijst? Vraag naar de mogelijkheden.
We streven ernaar om 3-5 items van deze lijst te doorlopen tijdens de Brand New Day.

of

Wat kunnen we op een dag doen?